dotaz

dotaz

autor Lucie Slezáková -
Počet odpovědí: 9

Ahoj Baru, prosim chci se zeptat :]

ohledne fora o inteligenci... je to uz uzavreny ukol [stejne jako ukol c.1] ?

Mam krapet problem se uplne vyznat v techto strankach, ale snazim se :]

Jo a na e mail nechodi zadne upozorneni ohledne noveho ukolu, jestli si to pamatuji spravne tak by melo.

Hezky den Lucie

V odpovědi na Lucie Slezáková

Re: dotaz

autor Barbora Polívková -

Ahoj, Luci. Díky za zprávu. Co se týče fóra - ano, je uzavřené. 

a) Informace o otevření kapitol a termíny pro splnění úkoly získáš v Pokynech o studiu - ZDE.

b) Na mail vám automaticky chodí pouze NOVINKY, které píšu. Ty by měly. Nebo Tobě nechodí? Tam jsou informace ode mne, kde občas zmíním, že je třeba zareagovat, píšu info ke kritériím hodnocení atd. Kdyby se stalo, že Ti opravdu tyto novinky nechodí mailem (a měly by), tak doporučím pravidelně kontrolovat NOVINKY v kurzu (jak jsem říkala na kurzu). . 

c) Pokud chceš odebírat příspěvky z fór - lze si zaškrtnout volbu, která u fóra je, odebírat příspěvky. 

Snad jsem Ti odpověděla dostatečně. Hezký den, Bára

V odpovědi na Barbora Polívková

autor Lucie Slezáková -

Ahoj Baru,

novinky mi nechodí,ale neva budu kontrolovat :)

Díky za odpověď, Lucka

V odpovědi na Lucie Slezáková

Ale safra...to je nějaký technický renonc. Chci se zeptat všech ostatních, jestli jim taky nechodí novinky, nebo Ty jsi jediná. Tak jestli toto fórum někdo čtěte, budu moc ráda, když na moji otázku zareagujete...Papa, Bára

autor Barbora Sedlářová -

Baru na mail mi teda taky nic nechodí...

V odpovědi na Barbora Sedlářová

autor Aneta Libertová -

Mě taky mailem nic nechodí,tak to bude asi nějaká technická chyba či co.

Myslím, že to, že maily nechodí, Vám nemůže zabránit kontrolovat fórum :-). Zároveň už po Vašem upozornění vždy novinku zkopíruji a pošlu Vám manuálně mailem. 
Iveto - je to poprvé, co se mi tu v rámci e-learningu ozýváš. Možná by bylo fajn, kdyby ses se mnou spojila a domluvila se, jak a jestli v tomto studiu budeš dál pokračovat? Hezký den, Bára