Srdečně vás zdravím. Doufám,že jste si po včerejšku odpočinuli a chci vás pozvat do e-learningové části studia, která navazuje na prezenční modul OSOBNOST.
1. Jak se sem dostat?
- všechny jsem vás do kurzu přidala, tzn. by se Vám tento kurz měl zobrazit v sekci MOJE KURZY, kterou najdete v postranní liště (poté, co se do moodlu na odkazu www.ekurzy.npicr.cz přihlásíte.
- kurz se jmenuje OSOBNOST, pokud by Vám to pomohlo, odkaz na něj je: https://ekurzy.npi.cz/course/view.php?id=150
2. Čím začít?
- pečlivě si prosím prostudujte Pokyny ke studiu kapitoly, kde najdete všechny organizační informace, vztahující se k podmínkám pro absolvování e-learningové části kurzu.
- respektujte prosím termíny pro dokončení bodovaných aktivit - v popisu úkolu či fóra je vždy uveden termín pro uzavření fóra, či odevzdání úkolu. Systém je nastaven tak, že v případě odevzdání po termínů už příspěvek, ani úkol vložit nepůjde.
- Díky tomu, že máme poměrně hodně času, doba k prostudování jednotlivých částí je velkorysá. Chci vás však upozornit na to, že diskuzi ve fórech je třeba rozvíjet od začátku otevření daných témat. Díky za to.
3. Další informace
Můj email: poliba78@seznam.cz
Můj telefon: 739 374 258
V případě potřeby nejprve pište, při větší urgenci volejte. Na všem je možné se domluvit...Komunikace je všemocná.
Přeji hodně štěstí při studiu! Těším se na vás, Bára