Ahoj všichni,
do konce studia zbývá projít 3 moduly. Pokud jste si nepospíšili a neprošli si je již dříve, dovolte mi připomenout, že moduly M16 a M17 byste měli nastudovat samostatně a u obou jsou zadány úkoly. (Ano, i v M16, u kterého toto není uvedeno v tabulce s harmonogramem vpravo. Omlouvám se. Úkol jsem při tvorbě tabulky zřejmě přehlédla.) Termín pro splnění všech těchto úkolů je jednotný, a to čtvrtek 28. 11., tj. před vaším posledním prezenčním setkáním k M18 s Patrikem Randou v pátek 29. 11.
S posledním prezenčním setkáním se blíží krom Vánoc také odevzdání závěrečné práce a závěrečná zkouška (ve dvou termínech, jak jste se zapsali - viz Důležité dokumenty ke studiu). Shrnu tedy ještě, že podmínkou pro úspěšné zvládnutí studia je i docházka, absolvované exkurze a stáž (+ záznamy odevzdané/nahrané v Moodle) a 80% úspěšnost v e-learningových aktivitách.
Chcete-li si zkontrolovat svůj přehled plnění úkolů, dostanete se k němu přes v menu vlevo => Vše, co potřebujete vědět ... => Postup plnění úkolů. Úkoly označené ANO jsou splněné, NE najdete pouze u úkolů, u kterých uplynul lektorem stanovený (doporučený) termín splnění. Úkoly bez označení slouží jako přehled těch, které nás ještě čekají..
Snažím se úkoly/záznamy atd. dodané po termínu průběžně dopisovat do hodnocení, ale je možné, že jsem něco přehlédla. Prosím napište mi, pokud u sebe v Moodlu najdete zatím neohodnocený úkol nebo cokoliv jiného, co bych měla doplnit či opravit.
Blížíme se do finále! Jsem tady a ráda vám pomůžu, bude-li to v mých silách, tak se neváhejte ozvat.
Lucka