Červnová prezenční setkání, úkoly v Moodle, podzimní harmonogram

Červnová prezenční setkání, úkoly v Moodle, podzimní harmonogram

autor Lucie Moravcová -
Počet odpovědí: 0

Ahoj všichni,

školní rok se chýlí ke konci a všichni jistě máte spoustu práce. Zítra už ale můžeme začít odpočítávat poslední měsíc. Pokusím se stručně shrnout aktuální změny a informace:


Červnová prezenční setkání

V pátek 7. 6. proběhne poslední červnové prezenční setkání v Ostravě (M8 s Patrikem Randou).

Původní poslední červnové setkání (M10), které se mělo konat 14. 6., se přesouvá na září. Pozor, hned na začátek - 6. 9. Došlo u něj také ke změně lektora a potkáte se opět s Milanem Grossem.


Úkoly v Moodle

Úkoly v M8 k prez. setkání 7. 6. mají být opět vypracovány před samotným setkáním. (Termíny by se vám měly zobrazovat také v Kalendáři.) Jestli potřebujete navést, poradit, ozvěte se. 

Úkoly v předchozích modulech, které jste nestihli, odložili na léto nebo možná přehlédli, můžete vypracovat a odevzdat kdykoliv (do konce studia) dodatečně. Ty dlouho po termínu máte pravděpodobně v přehledu plnění úkolů označené jako nesplněné. Ty krátce po termínu by se měly zobrazovat jako neodevzdané. Doplnit samozřejmě můžete všechny a hodnocení následně upravím. (Jen prosím berte na vědomí, že je možné, že vám pro účely konzultace či hodnocení úkolů odevzdaných po termínu nebude k dispozici lektor.)


Podzimní harmonogram a dva termíny závěrečných zkoušek

V rozcestníku vlevo v Důležitých dokumentech ke studiu naleznete od června nově podzimní harmonogram prezenčních setkání a také rozpis s termíny a jmennými seznamy k závěrečným zkouškám.


Přeju vám příjemný víkend a pokud možno klidný červen.

Lucie