Informace k exkurzi a stáži

Informace k exkurzi a stáži

autor Lucie Moravcová -
Počet odpovědí: 0

Ahoj všichni,

přidávám i zde informace od garantky studia o exkurzi a stáži. Záznamy z exkurze a stáže a další přílohy naleznete v sekci Důležité dokumenty ke studiu.


From: Veličková Eva
Sent: Saturday, February 24, 2024 10:24 PM
Subject: exkurze - studium KOO ICT

 

Zdravím Vás, kolegyně a kolegové,

v příloze posílám informace a dokumenty k exkurzi i stáži.

Exkurzi na střední škole budeme mít v pátek 1.března 2024 v 9:00 na Střední průmyslové škole strojní, Zengrova 1, Ostrava-Vítkovice.

Potvrzení ze stáže je hromadné za všechny účastníky, takže to zajistím já. Záznam z exkurze si můžete vytisknout a buď zapisovat přímo na místě, nebo si můžete jen dělat poznámky a potom přepsat na počítači.

Záznam nemusí být moc dlouhý a jako podklad můžete využít Informace pro účastníky – Stáž a exkurze – viz příloha.

Pokud nestihnete přijít včas, tak mi zavolejte až přijdete a já Vás vyzvednu na vrátnici.

V případě, že z nějakého důvodu nemůžete přijít, domluvíme náhradní termín, tak aby vyhovoval všem.

Co se týká stáží, tak si můžete domlouvat sami, nesmí to být na Vaší škole. Je možné, že si stáže domluvíte mezi sebou, ale ideální by bylo, aby ve škole fungovat ICT koordinátor, někdo jiný, než kolega ze studií.

Je možné stáž absolvovat ve škole (MŠ, ZŠ a SŠ) u pana Patrika Randy ve Frýdku – Místku. Vedoucí stáže má nárok na odměnu, NPI by s ním uzavřelo dohodu o provedení práce. V tom případě budu potřebovat jméno a email vedoucího stáže, asi i telefonní číslo, abych se s ním domluvila ohledně personálního dotazníku.

Co se týká termínu závěrečných zkoušek, tak v prosinci by mohly být 13. nebo 20. prosince nebo během ledna. Pokud už víte, jestli prosinec nebo leden (hlavně kvůli financování studia ), dejte mi co nejdříve vědět. Na příštím setkání, které bude 22.března, už bych chtěla stanovit 2 závazné termíny (buď oba v prosinci, nebo jeden lednový a jeden prosincový).

V případě dotazů nebo nejasností se ozvěte.

Přeji pěkný zbytek víkendu

    

Ing. Eva Veličková, Ph.D.
Garant studia Koordinátor ŠVP a Koordinátor v oblasti ICT

Blahoslavova 1576/2
702 00 Ostrava

GSM: +420 770 171 674

E-mail: eva.velickova@npi.cz
www.npi.cz