srdečně vás všechny zdravím po našem prezenčním modulu. Trvalo mi to trochu déle (nakupilo se mi více věcí), ale i tak jsem vše "zkoukla" a přicházím s konečnou sumarizací našich prezenčních modulů a e-learningového studia.
a) předně jsem našla všechny body u fór...trochu jste mě vyplašily, že tam nejsou, ale byly tam :-).
b) našla jsem i chytrou sumarizaci, kterou Moodle umí a vyšlo mi následující:
- skoro všechny máte splněno, až na
a) Ivču Sedláčkovou (ale s tou jsme v čilé korespondenci a věřím, že to bude v pohodě),
b) Moniku Barteskovou - tady to vyřeší, Moniko, krátká úvaha ve wordu na témata fór, do nichž jsi nepříspívala. Můžeš se inspirovat už proběhlou diskuzí, můžeš rozvinout nějaký zajímavý názor, návrh. Úvahy mi prosím pošli na můj email do 12. 2. Díky.
c) Šárku Vesselovskou - tady chybí setinka - Šárko, prosím, vyber si jedno z témat fór, do nichž jsi nepřispěla, a napiš krátkou úvahu (viz Monika). Pošli mi to prosím taky do 12. 2. Díky.
d) Katka Opltová - ta ale skončila.
Jinak všem ostatním gratuluji a přeji hodně úspěchů v dalším studiu. Níže dva slíbené odkazy:
a) Komunikační výcvik (nestíhám, ale jakmile určím datum, budu vás s dovolením informovat.)
b) Slíbený odkaz na workshop zaměřený na sexualitu - Ma Prem Sugandho: http://www.sugandho.cz/events/od-strachu-k-lasce-osvobozeni-sexuality/
Na tomto odkazu se dozvíte vše. Místa na workshopu jsou, takže v případě zájmu se neváhejte přihlásit. Jen budu moc ráda, když uvedete v přihlášce, že jsem Vám na workshop dala tip já :-) - snažím se lektorce už dlouho vysvětlit, že je nutné pracovat s pedagogy z ČR, a ona si myslí, že ti o to v ČR nestojí. Tak jen, aby věděla, že to tak není.
Snad všechno. Tento příspěvek vám všem pošlu mailem. Posílám srdečný pozdravem a mějte se krásně. Těším se na další případné setkání, Bára