Samostudium - modul 1 Zdroje informací pro rozvoj ICT koordinátora

Samostudium - modul 1 Zdroje informací pro rozvoj ICT koordinátora

autor Lucie Moravcová -
Počet odpovědí: 0

Ahoj všichni,

doufám, že jste využili alespoň část prodlouženého, svátečního víkendu k odpočinku a načerpání energie.

V následujících týdnech se nesejdete v Ostravě, nicméně vydechnout vám nedáme. V harmonogramu jste si jistě všimli, že moduly 1 a 2 byste měli zvládnout samostudiem. Samozřejmě jsem vám k dispozici já, pokud byste si nevěděli rady v Moodlu, ale také máte možnost využít odbornou konzultaci s lektorkou Soňou Neradovou. Kontakt na ni naleznete v Rozcestníku v bloku Kontakty v pravo a také v jednotlivých modulech. Pro jistotu uvádím její email i zde: sonaneradova@gmail.com.

Protože v těchto modulech není prezenční část a nemáte možnost se zeptat na nejasnosti k tématu, budete mít možnost s lektorku vše probrat v rámci online konzultace. Konzultace proběhne jako online schůzka přes Teams a termín se brzy dozvíte. Odkaz následně naleznete zde v Oznámeních a také v modulech v části Zeptejte se odborníka. Na konzultaci budete mít možnost zeptat se na cokoli, co vás k tématu zajímá a společně můžete diskutovat o úkolech, které máte v těchto modulech splnit. 

Máte-li dotazy, pište, volejte. Jsem tu pro vás.

Mějte se hezky.

Lucka