Chlumec

Chlumec

autor Lucie Přibylová -
Počet odpovědí: 15

Ahoj spolužáci,

jede z Vás někdo 11. 11. do Chlumce autem z Ústí nebo z Děčína a mohl by mě vzít? Vlak do Ústí mi přijede v 8.28 (do Děčína o něco dříve).

Lucie

V odpovědi na Lucie Přibylová

Re: Chlumec

autor Radka Lazorová -
Ahoj, já určitě pojedu z Děčína autem. Takže tě někde mohu nabrat na nádraží a odvézt zpět do DC. Čas si upřesníme dle přijezdu. Radka
V odpovědi na Radka Lazorová

autor Eva Štefanová -
Spolujízda = výhodné řešení 2v1 ekologicky i ekonomicky :)
Dobrý večer, také se budu z Děčína nějak dopravovat. Budu ráda, pokud se k někomu vejdu, nebo naopak mohu já naložit ostatní - ideálně v Bynově, kolem nádraží se ve špičce nyní dost stojí...
V odpovědi na Radka Lazorová

autor Lucie Přibylová -
Skvělé! Díky. Dorazím na Děčín východ 8.06 a na hlavní 8.12. Pak mohu dojet do Bynova busem (8.27 nebo spíš 8.42 - ale to už je asi pozdě).

autor Radka Lazorová -
Mohu naložit všechny, jedu z Děčína, tedy na Hlavním nádraží mohu nabrat Lucku ( 8,15 před kašnou, pravá strana u silnice ve směru aut, zde se dobře staví) a pak Evu v Bynově, je jedno kde, čas cca 8,25 (nevím, jak je teď průjezdná Teplická) Pokud vyhovuje :-) Radka

autor Luděk Sušický -
Ahoj. Jsem z Ústí, kdyby někdo chtěl můžu ho/jí vyzvednout na nádraží a hodit taky do Chlumce a zpět.
Luďa
V odpovědi na Luděk Sušický

autor Michal Vlach -
Dobrý den / Ahoj
Já moc nedávám pozor, ale předpokládám, že výuka je od 9:00. Mohl bych využít Vaši / Tvou nabídku (omlouvám se, nevím zda mohu tykat) prosím, prosím? Já pojedu od Chomutova a tedy příjezd vlaku je: 8: 08, takže se časově přizpůsobím, klidně počkám :-)
Moooc děkuji Michal (608 282 111)
V odpovědi na Michal Vlach

autor Luděk Sušický -
Ahoj, dobře, byl bych v 8:20 hod. ca na nádraží. Tykání je žádoucí, jsme na jedné lodi ;-) číslo na mě je 608393369. Budeme mít ještě dvě místa volná, tak se klidně někdo další ozvěte .-)
V odpovědi na Luděk Sušický

autor Antonín Snášel -
Ahoj. Jestli jsou ještě volná místa, tak bych se rád připojil. Přijedu také vlakem od Chomutova :-)

autor Pavel Nisser -
Ahoj .. jsem z Duchcova a do Chlumce pojedu určitě sólo.. Kdo by chtěl svézt na trase Dux - Tp - Chlumec, popř.. kdyby někdo byl z Košťan, Krupky apod..není problém. Kdyžtak dejte vědět sem, nebo na 728517376.. Pavel
V odpovědi na Pavel Nisser

autor Michaela Gondeková -
Ahoj všichni,
souhlasím s tykáním a nabízím také odvoz na trase Louny - Bílina - Ústí. Zítra výjimečně ještě ráno budu mít pracovní zajížďku do Teplic do Arkádie, budu tam tak cca v 8.00 hod., kdyby chtěl někdo naložit a odvézt do Chlumce, tak mi pište, nebo raději volejte na tel. 608003021.
Zítra ahooooj :)
Míša Gondeková