Exkurze 23. 10. na ZŠ Ludgeřovice

Exkurze 23. 10. na ZŠ Ludgeřovice

autor Lucie Moravcová -
Počet odpovědí: 0

Ahoj všichni,

níže přikládám zprávu od garantky studia, ve které naleznete praktické informace k plánované exkurzi. V kalendáři byste měli vidět tuto exkurzi jako událost, u které se zaznamenává docházka. Formulář Záznam z exkurze a informace ke stážím a exkurzím naleznete také zde v Moodle: Rozcestník => menu vlevo => O studiu => Důležité dokumenty.

Po absolvování exkurze vyplněný záznam prosím nahrajte do Moodle: Rozcestník => menu vlevo => Závěr studia => Záznamy z exkurzí.

Jestli vám nechodí upozornění o nových zprávách zde v Důležitých oznámeních od tutora a rádi byste je dostávali, zkontrolujte prosím v Moodlu, zda máte zaškrtnutý odběr

Ráda jsem vás všechny v pátek poznala a těším se na spolupráci. Budete-li v Moodlu nebo při studiu a plnění úkolů potřebovat, neváhejte se mi kdykoliv ozvat.

Přeju vám hezký den,

Lucka

Zdravím všechny,

jak jsem v pátek říkala, tak potvrzuji informaci k exkurzi, která bude příští týden ve středu 23.10. na ZŠ v Ludgeřovicích:

Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice, příspěvková organizace

Markvartovická 50/966

747 14 Ludgeřovice

Začátek je v 9:00 a bude cca do 12:00. Pár parkovacích míst se tam najde, před školou je závora, pokud bude otevřená, můžete vjet až za závoru.

Pan ředitel nabízí možnost oběda – na odkaze najdete informace k objedu a je tam možnost výběru ze 2 jídel – objednávky do pondělí 21.10.

https://docs.google.com/document/d/1GpozDgG67MZmiDg6EOIB0Bw79umc6sUePWDPOg8TgfA/edit?usp=sharing

V příloze posílám informace ke stáži a záznam ze stáže. Záznam si můžete vyplnit přímo na místě, nebo potom v klidu doma.

Já na exkurzi budu s Vámi a až se sejdeme, půjdeme do školy společně.

Přeji pěkný den

Eva Veličková