Kybertest.cz

Kybertest.cz

autor Nina Máčová -
Počet odpovědí: 1

Moje celkové hodnocení bylo 72%. Uchránila jsem 86 000 Kč. Bylo to tím, že jsem neoznačila všechny varovné prvky, ale jen některé. Nejspíš proto, že na mne neustále někdo tlačí, že něco chvátá, tak to beru normálně a prostě to automaticky ignoruji. Nedošlo mi, že je to varovný prvek. Přiznávám bez mučení. 

Myslím, že Kybertest využiji s páťáky ve výuce informatiky. Snad jim trochu srazí hřebínek. Rádi také nachytávají rodiče, tak si dovedu představit, že přijedou domů a budou šířit osvětu ve snaze udělat si z nich legraci. Věnovala bych tomu s páťáky čtvrt hodiny samostatné práce a pak bychom si popovídali nad výsledky.

Nástroj mi přijde velmi dobrý. Je děsivé, že je vytvoření něčeho takového vůbec potřeba. Všechny prvky se mi zdály výborné, jen občas bylo písmo tak malé, že jsem ho nedokázala přečíst a obrazovka mobilu nešla zvětšit. Pokud to ostatním zvětšit šlo, tak si přijdu, že jsem úplně mimo.

V odpovědi na Nina Máčová

Re: Kybertest.cz

autor Zbyněk Filipi -
Děkuji za zhodnocení nástroje. Jeho využití v páté třídě se mi jeví docela odvážné, ale ten sekundární vliv bude skvělý, jak píšete. Jenom bych se tolik nelimitovat časem. U toho mobilu a jeho velikosti písma některých věcí v něm máte pravdu. Asi to má simulovat skutečný stav, že často jsou ty nejdůležitější věci psány malým písmem. Jinak jsem ještě nepotkal nikoho bez ztráty kytičky:-)