Popis materiálního a personálního zajištění výuky v daném ŠVP a oboru vzdělání 

Infrastrukturní a technické vybavení: Zahrnutí podmínek týkajících se infrastruktury školy (např. učebny, laboratoře, knihovny, sportoviště) a technického vybavení (např. počítačové technologie, internetové připojení) je klíčové pro to, aby škola mohla efektivně realizovat vzdělávací aktivity podle plánu. Dobře vybavená škola poskytuje žákům a pedagogům optimální prostředí pro vzdělávání a výzkum.

Personální zajištění: Specifikace personálních podmínek, jako jsou kvalifikace pedagogického sboru, poměr pedagogů a žáků, podpora pro další vzdělávání pedagogů apod., je klíčová pro zajištění kvalitní výuky a individuální podpory žákům. Kvalifikovaní a motivovaní pedagogové jsou základem pro úspěšný vzdělávací proces.

Finanční a organizační zajištění: Uvedení finančních a organizačních podmínek, včetně rozpočtu na provoz školy, financování specifických programů, administrativní podpory a organizační struktury, je klíčové pro udržitelnost a dlouhodobé plánování vzdělávacího procesu. Zajištění dostatečných finančních prostředků a efektivní organizační podpory umožňuje škole efektivně plánovat a realizovat své vzdělávací aktivity.


Charakteristika spolupráce se sociálními partnery při realizaci daného ŠVP

Spolupráce s rodiči a komunitou: Podmínky týkající se spolupráce se širší komunitou, včetně rodičů, místních institucí, firem a neziskových organizací, jsou důležité pro zapojení komunity do vzdělávacího procesu a poskytování podpory škole. Spolupráce s rodiči a komunitou posiluje vztahy, zvyšuje podporu pro školu a přispívá k lepšímu porozumění potřebám žáků.



Naposledy změněno: čtvrtek, 29. srpna 2024, 10.49