Co je to blended learning?

Je to forma vzdělávání, kterou bude probíhat vaše studium pro ICT koordinátory. Kombinuje v sobě prezenční a e-learningovou formu vzdělávání. V našem případě budou prezenční semináře doplňovány e-learningem. 


Jak bude studium probíhat?

Studium je zaměřeno na rozvoj čtyř kompetencí ICT koordinátora a proto jsme studium rozdělili na 4 části - K1, K2, K3 a K4. Každá část, neboli kompetence, v sobě obsahuje jednotlivé moduly (M1-M18), tematicky zaměřené na rozvoj kompetencí a přípravu ICT koordinátora na praxi ve škole. 

Všimněte si, že nad rámec těchto 18 modulů, které jsou rozčleněny do 4 částí, jsme pro vás připravili ještě Úvodní modul. Ten je zaměřen z části na organizační záležitosti studia, ale i na pochopení role a náplně práce ICT koordinátora, proto stojí mimo zmiňované kompetence. 


Proč nevidím všech 18 modulů?

Obsah studia se vám bude otevírat postupně, po jednotlivých kompetencích. Tudíž na začátku studia vidíte K1 a všechny moduly, které do ní spadají. Jakmile se budete blížit ke splnění celé K1, otevře se vám K2, následně K3 a K4. 


Jak se do jednotlivých modulů dostanu?

Klubovna je místo, které jsme vytvořili právě proto, abyste měli vše na jednom místě. Můžete v ní diskutovat s kolegy či tutorem v Kavárně, najdete tu všechny důležité kontakty a informace o studiu a zároveň slouží jako rozcestník do všech modulů. Stačí si najít kompetenci, kterou aktuálně studujete (K1-K4), rozkliknout ji a uvidíte všechny moduly k dané kompetenci. Zpět do klubovny se dostanete jednoduše kliknutím na domeček v pravém dolním rohu.  


Kde se dozvím, co všechno musím splnit?
Abyste splnili požadavky studia, musíte mít splněny všechny úkoly v e-learningové části na 80%. Sami si můžete odkliknout Označit jako hotovo u jednotlivých modulů, abyste měli sami přehled o tom, co máte za sebou a co vás ještě čeká. Slouží to ale jen pro vaši vlastní potřebu a nemá to vliv na hodnocení a plnění e-learningové části. U každého modulu najdete sekci Průvodce modulem, kde najdete lekci Co byste měli vědět dřív, než se pustíte do studia. Tam se dozvíte, co všechno vás v modulu čeká a co musíte splnit. Tutor, ve spolupráci s lektorem, vám úkoly vyhodnotí a to, jak úkoly plníte si můžete zkontrolovat v sekci Postup plnění úkolů ICT Koordinátor. 

V sekci Zde je zaznamenávána účast na prezenčních seminářích se zobrazuje vaše účast na prezenčních seminářích, která taktéž musí činit minimálně 80%. Docházku vám zaznamenává lektor, ve spolupráci s tutorem. 

Naposledy změněno: středa, 23. srpna 2023, 14.34