diana

diana

autor diana křivánková -
Počet odpovědí: 1

pozdravuju  Všechny

Tak se mi zdá ,že bylo řečeno vše. Pozitivní emoce my vždy pomohli lépe proplout životem,ale začalo pro mne býti více důležité, hlavně tyto pozitivní emoce moci s někým sdílet a tím je dávat najevo. Připadá mi zásadní to jak umíme své emoce projevit a posléze zpracovat a vyrovnat se s nimi  , tím poznáváme sebe sama a podle toho utváříme své štěstí. Naslouchat je důležité, aby mohla přijít zpětná vazba. Zkušenost, vzpomínka, sen, vědomost , pocit to vše může utvářet naši emoci v určité chvíli v daný čas, takže když to vše dám dohromady tak každý jedinec má zcela originální emoci.  Někde jsem slyšela myslím od pana Calábka ,že když přišli nezpracované emoce tak přišli nemoce. Od něho a ještě od pana Neubauera jsem slyšela o emocích, které vychází z našich archetypů to je velice zajímavé. Také mě velice zaujalo jak úzce souvisí náš vnitřní svět s emocemi je zajímavé že toto projevujeme hlavně uměleckou tvorbou a tím i kulturou, snad  na to mají  vliv i generační vazby. 

Z vlastní zkušenosti je dobré hrát různé psychologické hry abychom se poznali  nebo mi přijdou zajímavé rodinné konstelace .

V odpovědi na diana křivánková

Re: diana

autor Eva Horká -

Zdravím,

někdy mi, ale Dianko přijde že lidí moc naslouchat nechtějí a zavírají se raději do sebe aby se nemusili moc projevovat. A když některým lidem řekneš něco pozitivního tak to neumí zpracovat a v některých případech to vezme i jako urážku. A bohužel přicházejí nemoce.