Prezenční setkání 6. 12. a úkol ke splnění před setkáním

Prezenční setkání 6. 12. a úkol ke splnění před setkáním

autor Lucie Moravcová -
Počet odpovědí: 0

Milí účastníci studia,

v pátek 6. 12. se opět setkáte v Ostravě. V modulu 7 v sekci Co musím splnit je jeden úkol (viz screenshot níže), který je potřeba splnit před samotným setkáním. Kontakt na lektora naleznete v Rozcestníku vpravo, pod Harmonogramem, a také v modulu M7 v pravém sloupci v oddílu KONTAKTY.

Děkuju za podněty od vás, které jsem v pátek odpoledne ještě zastihla v Ostravě. Hodnocení úkolů většinou doplňuji po uplynutí stanoveného (doporučeného) termínu dokončení, hromadně. Do té doby ponechávám prostor konzultovat s lektorem, případně lektorovi pro komentáře. Později dodané úkoly pak kontroluji a hodnocení zaznamenávám v delších intervalech také hromadně. Potřebujete-li hodnocení hned/co nejdříve, napište mi prosím email a postarám se o to.

Prosím ještě někoho z vás o screen vašeho kalendáře, ve kterém se vám zobrazují matoucí termíny. Do ledna vidím v mém kalendáři nastaveny pouze termíny otevření a odevzdání úkolů a termíny prez. setkání. Potřebovala bych navést, abych to mohla vyřešit. Děkuji.

Doplním vám zde návody, kde co v Moodlu najdete (např. % plnění úkolů či docházky atd.), ale kdybyste měli zájem se sejít prostřednictvím videohovoru, můžeme si všechno ukázat a vyzkoušet společně. V případě zájmu mi napište nebo zavolejte a domluvíme se.

Přeju příjemný zbytek týdne.

Lucie