Podrobně o studiu

KNIHOVNA

Materiály (např. metodiky) a informační zdroje k RVP a ŠVP:

Získejte přístup k důležitým metodickým materiálům a dalším zdrojům, které vám pomohou při práci s rámcovými vzdělávacími programy a tvorbě školních vzdělávacích programů. 

Informační zdroje ke vzdělávacím programům VOŠ:

Prozkoumejte dostupné informační zdroje zaměřené na vzdělávací programy vyšších odborných škol, které vám poskytnou potřebné podklady a inspiraci. 

Právní předpisy – základní přehled:

Prostudujte si základní právní předpisy, které jsou klíčové pro fungování škol a školských zařízení. Tento přehled vám pomůže lépe se orientovat v legislativním rámci. 

Informační zdroje z pedagogiky: 

Objevte širokou škálu zdrojů z oblasti pedagogiky, které podporují vaši odbornou praxi a rozvoj v rámci vzdělávacího procesu. 

Informační zdroje z psychologie: 

Prohlubte své znalosti díky přístupu k informačním zdrojům z psychologie, které vám pomohou lépe porozumět dětem, žákům a studentům a efektivněji pracovat s jejich potřebami. 

Odborné informační zdroje – z dalších vědeckých disciplín: 

Prozkoumejte odborné zdroje z dalších vědeckých oborů, které mohou obohatit vaše vzdělávací a koordinátorské aktivity. 

Odkazy na inspirativní weby: 

Navštivte inspirativní webové stránky, které nabízejí nové nápady, metody a přístupy v oblasti vzdělávání. 

Odkazy na ukončené projekty (např. NIDV, NÚV, NPI ČR aj.): 

Podívejte se na výsledky a výstupy ukončených projektů realizovaných různými organizacemi, které mohou sloužit jako zdroj inspirace a znalostí pro vaši další práci. 

Obhájené závěrečné práce účastníků: 

Obhájené závěrečné práce účastníků kurzu představují významný zdroj inspirace, praktických zkušeností a odborných znalostí pro další účastníky. Pomáhají rozvíjet vzdělávací kompetence, zlepšovat školní vzdělávací programy a přispívají k celkovému rozvoji pedagogické praxe.